Trustpilot: 4.4Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksiin

Koti / Kampanja / Black Friday

Koirat
2088 tuote

Akvaariotarvikkeet

Eläinlääkärituotteet

Kissat

Koirat

Linnut

Matelijat

Pieneläimet

01
Kampanja
-22%

Royal Canin Veterinary Diets Dog Dog Derma Anallergenic 8 kg

84,49 €107,99 €

Näytetään 36 / 2088 tuotteet

Black Friday -tarjoukset osoitteessa ZOO.fi

Tervetuloa ZOO.fi -sivustolle, täältä löydät vuoden parhaat Black Friday- tarjoukset ja kampanjat! Olemme koonneet sinulle kaikki tarjouksemme ja alennetut tuotteemme, jotta voit hankkia kaiken tarvittavan rakkaalle lemmikillesi.

Me ZOO.fi:llä olemme koonneet laajan ja monipuolisen tuotevalikoiman rakkaalle perheenjäsenellesi. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi voidaksesi Black Friday -hemmotella kissaasi, koiraasi, kaniasi, lintuasi tai muita pieneläimiäsi!

Mahtavat tarjoukset ja alennukset

Black Friday on ZOO.fi:n suurin kampanja, ja sen aikana tulet löytämään uskomattomia alennuksia ja erikoistarjouksia sadoille tuotteille. Jos etsinnässäsi on ruoka, lelut, sängyt, hihnat ja namit, tulet löytämään laajan valikoiman kampanjatuotteita sivustoltamme. Hemmottele lemmikkiäsi ja nauti edullisista hinnoista!

Laaja osaaminen ja korkea laatu

Me ZOO.fi -sivustolla asetamme aina lemmikkisi hyvinvoinnin ja terveyden etusijalle. Tuotteemme on valittu ja valmistettu huolellisesti, jotta voimme taata korkean laadun ja kestävyyden. Asiantunteva asiakaspalvelumme ja tiimimme ovat aina valmiina auttamaan sinua kysymystesi kanssa!

Tee edulliset ostokset Black Friday -kampanjan aikana

Black Friday on vuoden odotetuin ostospäivä myös meillä osoitteessa ZOO.fi. Tarjouksemme ja kampanjamme ovat voimassa vain rajoitetun ajan, joten kannattaa olla nopea ja hyödyntää mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia lemmikillesi Black Friday -kampanjamme aikana. Ilahduta rakasta lemmikkiäsi samalla kun säästät osoitteessa ZOO.fi. Selaamalla laajaa valikoimaamme löydät suosikkituotteesi nelijalkaiselle perheenjäsenellesi. Tervetuloa ZOO.fi -sivustolle – tämä on paras paikka Black Friday -tarjousten löytämiseen!

5 syytä, miksi Black Friday -ostokset kannattaa tehdä ZOO.fi-sivustolla!

  1. Valtavat alennukset: Hyödynnä mahtavat alennukset osoitteessa ZOO.fi ja saat eniten vastinetta rahoillesi Black Friday -ostoshuumassa!
  2. Laaja valikoima tuotteita: Meiltä löydät tuotteita kaikille lemmikeille. Laajasta valikoimastamme löydät kaiken rehusta ja ruuasta leluihin ja tarvikkeisiin.
  3. Asiantuntemus ja neuvonta: Osaava tiimimme ja asiakaspalvelumme auttavat sinua kysymyksiesi kanssa ja neuvovat, mitkä tuotteet sopivat parhaiten lemmiksi tarpeisiin.
  4. Laatu ja kestävyys: Asetamme aina lemmikkisi terveyden ja hyvinvoinnin etusijalle. Valitsemme tuotteemme huolella, jotta voimme taata korkean laadun ja kestävyyden.
  5. Rajoitettu aika: Black Friday -tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan. Toimi nopeasti ja nauti loistavista löydöistä ja mahtavista tarjouksista!

ZOO.fi-perheenjäsenet saavat aina parhaat vinkit ja tarjoukset suoraan sähköpostiin!

Liity ZOO-perheeseen!

Mistä olet kiinnostunut?

Asiakaspalvelu

020 128 08 40 (Arkisin klo 10-11 ja 16-18)

 Y-tunnus: 3224864-1

asiakaspalvelu@zoo.fi

2024 © ZOO.fi

Valitse maa  

Finland - EUR