Taste of the Wild

Taste of the Wild

Taste of the Wild on korkealaatuisia ja edullisia kissan- ja koiranruokia, jotka sisältävät lemmikkisi luonnolliseen ruokavalioon perustuvia proteiineja. Jokaisen koostumuksen pääraaka-aine on liha, kala tai lintu. Taste of the Wild käyttää ainutlaatuisia proteiineja, kuten villisikaa, biisonia, savustettua lohta, paahdettua ankkaa, hirvenlihaa ja Angus-naudanlihaa, joista syntyy erittäin maukasta koiran- ja kissanruokaa.
​ Luonnossa koiran tai kissan ruokavalio oli yksinkertaisempi ja koostui pääasiassa metsästetystä saaliista. Saaliin saalistaminen oli haaste, mutta yksinkertaisemman täysravinnon löytäminen koirallesi tai kissallesi, joka vastaa samoja makuja ja ravintoa kuin heidän esi -isänsä kerran söivät, ei pitäisi olla haasteellista. Taste of the Wild on perheyritys, joka näki mahdollisuuden laadukkaaseen ja kohtuuhintaiseen ravintovaihtoehtoon, joka sisältää kaikki tarvittavat ainesosat ja täydellisen ravinnon, jota koirat ja kissat tarvitsevat voidakseen hyvin.
​ Koiran- jakissanruoat valmistetaan Yhdysvalloissa (Kalifornia, Missouri, Arkansas ja Etelä-Carolina), ja Taste of the Wild -tuotemerkin ensisijaisena tavoitteena on hankkia poikkeuksellisen laadukkaita ainesosia paikallisilta toimittajilta tai maailmanlaajuisesti, huolellisen tutkimusprosessin jälkeen. 

Näyta 15 Tuotetta per 1 sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu