Häkkilastut Paperipelletit ja Luonnonkuivike

Förr hade man inte särskilt många olika burmaterial att välja på. Vanligt kutterspån var då, och är fortfarande, ett populärt val. Men vill man slippa damm i och kring buren finns idag ett flertal olika bottenströ att välja på.

Aikaisemmin ei ollut paljon erilaisia häkkimateriaaleja, joista valita. Tavalliset kutterinlastut olivat silloin suosittuja vaihtoehtoja. Mutta jos haluat välttää pölyä häkissä ja sen ympäristössä, on tänään valittavissa useita erilaisia pohjahiekkoja, ja löydät suuren valikoiman verkko-osoitteesta zoo.fi.

Våra absoluta favoriter är Nickos alspån och Meldgaards naturströ, som dessutom är väldigt dryga. Använd gärna dessa i kombination, med naturströ i toaletten eller någon näve i varje hörn av buren, och alspån i resten av buren.

Cat's Best Universal och PeeWee är träpellets som suger åt sig mycket, och Cat's Best Öko Plus är ett unikt träströ som klumpar sig när det blivit fuktigt. I råttburen är det många som föredrar Toa-Lätt som är gjort av återvunnet papper.

Från Vitakraft kommer ett naturspån som har bitar av bark och trä som är avsett för att blanda upp med vanligt spån. Detta passar utmärkt till t.ex. gerbilburen då det är lätt för dem att gräva gångar i, vilket gör att de trivs bättre. För detta ändamål kan man även använda bark från reptilavdelningen. Vid allergi (både för människa och djur) är CareFresh ett väldigt bra val, då det är gjort av högabsorberande papper. Det kan också med fördel användas som bomaterial.

Valikoimastamme löydät runsaasti leppälastuja, luonnonhiekkaa, erittäin imukykyisiä puupellettejä, kosteana paakkuuntuvia puunkuivikkeita, kierrätetystä paperista valmistettuja puupellettejä, tavallisiin lastuihin sekoitettavia luonnollisia lastuja, mutta myös allergiaystävällistä kuivikkeita eläimille ja ihmisille, joilla on allergioita.

Näyta 20 Tuotetta per 1 sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu