Syötävät kasvit

Ätbart färskt ogräs året om och färska gröna växter till smådjur mitt i vintern. Maskrosor är en ihärdigt ogräsplanta men de flesta djur älskar just detta "ogräs". Maskrosen är rik på vatten och vitaminer och är ett bra tillskott till ditt djurs dagliga utfodring.

Suuri valikoima syötäviä tuoreita rikkaruohoja ympäri vuoden ja tuoreita vihreitä kasveja pienille eläimille keskellä talvea löytyy verkosta osoitteesta zoo.fi.

Sköldpaddsväxter är ätbar och dekorativa växter som är fiberrika med naturliga mineraler. Viktig vid matsmältningsproblem. Massor med värdefull vitamin A. Blood Sorrel Little Red Pixie" är också mycket dekorativ ätbar och fiberrik växt som är rik på järn.

Voikukat ovat itsepintainen rikkaruoho, mutta useimmat eläimet rakastavat tätä "rikkaruohoa". Voikukassa on runsaasti vettä ja vitamiineja, ja se on hyvä lisä eläimen päivittäiseen ruokintaan. Kilpikonnakasvit ovat syötäviä ja koristekasveja, joissa on runsaasti kuitua ja luonnollisia mineraaleja. Tärkeää ruoansulatuskanavan ongelmien varalta. Paljon arvokasta A-vitamiinia. Suolaheinä on myös erittäin koristeellinen syötävä ja runsaskuituinen kasvi, jonka pieneläinten mielestä maistuu hyvältä ja kasvissa on runsaasti rautaa.

Näyta 1 Tuotetta per 1 sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu