Trustpilot: 4.4Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksiin

Koti / Painonhallinta - koirat

Vinkit kohti koiran terveellisempää painoa

Vinkkimme koiran painonhallintaan

  • Aloita punnitsemalla koirasi, kirjaa kaikki ruoka, jonka koirasi syö päivän aikana sekä minkälaista liikuntaa ja miten paljon koirasi saa päivän aikana.
  •  Säästä päivittäin kirjaamasi tiedot punnitusten välillä ja punnitse koirasi muutaman viikon välein.
  • Kysy koirasi eläinlääkäriltä tai meidän asiakaspalvelustamme neuvoja sopivan ruoan valitsemiseen. Alempana olemme jo koonneet omat vinkkimme laadukkaista vähäenergisemmistä tuotteista.
  • Pelkkä vähäenerginen ruoka tarvitsee rinnalleen oikean annoskoon ja riittävän määrän liikuntaa ja aktiviteetteja! Tarkasta valitsemasi tuotteen ohjeistus sopivasta annoskoosta ja tarkista mitan tai keittiövaa´an avulla että et epähuomiossa yliannostele ja anna ruokaa liikaa.
  • Päivän ensimmäinen ateria on hyvä antaa vasta aamulenkin jälkeen, jolloin koirasi on jo kuluttanut hieman energiaa.
  • Voit tarjoilla nappulat esimerkiksi Fun feeder Slo-Bowl -kulhosta, jolloin koira syö hitaammin eikä ahmi annostaan hetkessä. Aktivointikulhot ja syömistä hidastavat tuotteet edesauttavat lemmikkiä tuntemaan itsensä kylläiseksi ja samalla tämä on oiva tapa aktivoida ja viihdyttää koiraasi ruokailun parissa hieman kauemmin.
  • Voit ottaa osan koirasi nappuloista lenkille mukaan palkintonamuiksi tai aktivointia varten. Muista vähentää määrä päivän muista annoksista! Voit halutessasi vaihtaa nappuloista osan myös sopiviin, vähäenergisiin ja terveellisiin palkintonameihin, joita käyttää treenatessa.
  • Ota tavoitteeksi kasvattaa teidän molempien päivittäistä askelmäärää! Uudet lenkkivarusteet ja toimivat heijastimet sekä valaisimet tekevät lenkkeilystä turvallista ja helppoa.
  • Muista että painonpudotus vie aikaa ja aseta pitkän aikavälin tavoitteet. Koirasi voi huomattavasti paremmin ja on onnellisempi kun sillä on terveellinen elopaino ja aktiivinen elämä.
  • Tarvittaessa voit kysyä neuvoa eläinlääkäriltä saadaksesi selville juuri sinun koirasi ihannepainon.

Huomioimisen arvoista

- Koiran siirtyessä laihdutusruokaan voi se mitä todennäköisimmin syödä uutta ruokaa isommat määrät kuin aiempaa ravintoaan. Tämä johtuu laihdutusruoan koostumuksesta, joka on yleensä energiaköyhempää.

- Pelkästään laihdutusruokaan vaihtaminen ei takaa tuloksia. Laihdutusruoat on luotu ylläpitämään koiran nykyistä elopainoa. Ne eivät lisää koiran massaa, mutta eivät myöskään auta sitä suurempiin painonpudotuksiin.

- Tärkeintä on että sinä lemmikin omistajana huolehdit koirasi oikean ravinnon, oikean annoskoon ja riittävän liikunnan saannista. Näiden yhdistelmällä saadaan aikaan toivottuja lopputuloksia ja terveellisempää elämää viettävä koira.

Tuotteet painonhallintaan

Valikoimaan
Kampanja
-20%

Savic Pet Enigma Slow Feed

26,32 €32,90 €

Kampanja
-28%

Hill's Prescription Diet Dog Metabolic Weight Chicken - Dry Dog Food

92,99 €128,90 €

ZOO.fi-perheenjäsenet saavat aina parhaat vinkit ja tarjoukset suoraan sähköpostiin!

Liity ZOO-perheeseen!

Mistä olet kiinnostunut?

Asiakaspalvelu

020 128 08 40 (Arkisin klo 10-11 ja 16-18)

 Y-tunnus: 3224864-1

asiakaspalvelu@zoo.fi

2024 © ZOO.fi

Valitse maa  

Finland - EUR