Maksu

Priser

Vid beställning från hemsidan så är det de priser som står angivet som gäller, alla priser på Zoo.se är inklusive moms och anges i svenska kronor (SEK). Priserna som anges inkluderar inte fraktavgifter samt betalningsavgifter, utan dessa tillkommer i kassan. Avgifter för frakt tillkommer på köpbelopp under 500 kr samt tilläggsavgifter för varor som är skrymmande.

Vi reserverar oss för eventuellt tryckfel.

Betalning

Zoo.se erbjuder en rad olika säkra betallösningar där du kan själv välja hur du vill betala din order.

Vi erbjuder följande betalsätt:
Kortbetalning
Klarna faktura
Delbetalning/Klarna Konto
Kortbetalning

Vi erbjuder säker kortbetalning med Visa, Mastercard, Diners och American Express. Din kortinformation skickas endast till Auriga ePayment och inlösande bank, krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering. 

Inga kortavgifter tillkommer om du väljer att betala med kort samt att inga kortuppgifter sparas hos oss.

Faktura

Fakturan skickas till den angivna mailadressen som användes under genomfört köp och skickas till din e-post när vi har behandlat ordern.

Med Klarna faktura har du 14 dagar på dig att betala från att vi behandlat och skickat din order. Vid beställning mot fakturor gör Klarna en kreditprövning som kan innebära att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia via post. Kreditprövningen sker omgående och om en kredit inte beviljas välj ett annat betalsätt (kortbetalning) eller kontakta Klarna.  

Genom att fylla i dina uppgifter så godkänner du Klarnas villkor.

Ingen fakturaavgift tillkommer om du väljer att betala med faktura.

Har du inte kvar din faktura så kan du logga in på mittklarna för at få fram de uppgifter som du behöver för att genomföra din betalning. Här kan du även flytta fram förfallodatumet på fakturan med 10 dagar och även se din köphistorik. Mitt Klarna fungerar endast för privatpersoner inte företag.

Vid fakturafrågor så ber vi dig kontakta Klarnas kundtjänst på telefon eller mail.

Telefon: 08-12012010

Mail: info@klarna.se

Om en betalning blir försenad tillkommer det en påminnelseavgift på 60 kr samt dröjsmålsränta. Vid utebliven betalning går ärendet vidare till inkasso och lagstadgade inkassoavgifter tillkommer.

Delbetalning

Du kan även delbetala din faktura via Klarna Konto.
Kostnad vid delbetalning av fakturan är en uppläggningsavgift på 29 kr, ränta 19,50% samt aviavgift 29 kr per månad. Det minsta beloppet som man kan dela upp till är 50 kr i månaden. Du kan när som helst betala av den resterande skulden till Klarna, då avslutas även ditt konto hos Klarna.

Observera att du endast kan få din leverans till din bokföringsadress när du betalar med Klarna samt att du uppger korrekta och fullständiga personuppgifter.

Om du vill ändra adress så får vi be dig att välja betalsätt kortbetalning. 

Maksuvaihtoehdot

Hinnat

Kaikki Zoo.fi:n hinnat sisältävät alv:n ja ilmoitetaan euroina (EUR). Ilmoitettuihin hintoihin ei sisälly kuljetusmaksua, tämä lisätään kassalla. Yli 50 euron tilauksissa kuljetusmaksu on ilmainen. Kuljetuksesta tulee lisämaksu suurikokoisille tuotteille.

Emme vastaa mahdollisista painovirheistä.

Maksaminen

Laskutus tapahtuu Klarnan kautta. Tavallisimmat maksutavat ovat lasku, osamaksu, korttimaksu ja verkkopankkimaksu.