Lintujen herkut ja keksit

Fågelkräcker och godis för fåglar. Med en godbit eller två kommer man långt! Berika gärna fågelns tillvaro genom att låta den söka efter godiset. Man kan gömma nötter, fröer och bitar av hirs i en leksak eller tuss med halm

Tangot ja herkut linnuille. Muutamalla herkulla pääset jo pitkälle! Rikastuta lintusi elämää antamalla sen etsiä herkkuja. Laaja valikoima herkkuja, joita voit piilottaa leluun tai olkien sekaan, kuten pähkinöitä, siemeniä ja hirssin paloja, jotka löydät verkosta osoitteesta zoo.fi.

Vitakraft har läckra cocktails med torkade frukter till kanariefåglar, parakiter och papegojor. Man kan ge av dem som godis, eller toppa maten för att öka aptiten.

Vår storsäljare är Vitakraft Kräcker fröstänger som finns i många olika smaker, prova gärna ett 3-pack med olika smaker för att hitta din undulats favorit. Fröstängerna är lagom hårda för att ge fågeln en utmaning och dessutom hjälpa till att hålla näbben i trim. Vi har också de populära honungspärlorna som ger din undulat en riktig höjdpunkt vid matskålen och innehåller ren honung och vitaminer och mineraler som är viktiga för din fågel. 

I sortimentet hittar du även jordnötter, både med och utan skal.

Men populärast av alla fågelgodis är ändå hirskolven, som är väldigt rolig för fåglarna att plocka med och som dessutom smakar riktigt gott.

Tarjoamme herkullisia hedelmäsekoituksia kuivatuista hedelmistä kanarialinnuille, parakiiteille ja papukaijoille. Voit antaa niitä herkkuina tai lisätä ruokaan lisäämään ruokahalua.

Siementankovalikoimamme on yksi asiakkaidemme suosituimmista valinnoista. Sen lisäksi, että ne ovat erittäin maistuvia, ne ovat myös tarpeeksi kovia tarjoamaan linnulle haastetta ja auttavat pitämään nokan kunnossa. Valikoimassamme on myös suosittuja hunajahelmiä, joita undulaattisi tulee rakastamaan. Hunajahelmet sisältävät puhdasta hunajaa, sekä vitamiineja ja mineraaleja, jotka ovat tärkeitä linnullesi. Valikoimasta löydät myös maapähkinöitä, sekä kuorineen että kuorittuja. Mutta kaikista linnun herkuista suosituin on silti hirssintähkä, jota lintujen on erittäin mukava nokkia ja joka maistuu myös todella hyvältä.

Näyta 34 Tuotetta per 2 sivu
Sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
Sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu