Maidonkorvike ja Koiran vellit

Hund - Mjölkersättning för valpar online. Valpvälling och ersättning till hundvalp som är framställd så att den ska vara så lik tikens egen mjölk som möjligt med kvalitet till bra pris för hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Maidonkorvike pennuille. Pentuvellit ja korvikkeet pennuille, jotka on valmistettu siten, että ne ovat mahdollisimman samanlaisia kuin nartun oma maito, laadukkaita ja edullisia pennuille, löytyvät verkosta osoitteesta zoo.fi.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa mjölkersättningar för valpar utvecklad för valpens olika livsstadier. Här finns specialanpassad mjölkersättning som ger hundvalparna rätt förutsättningar för att kunna växa och utvecklas normalt. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundfoder är inte alltid lätt, för foderrådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Modersmjölkersättning från Royal Canin och PetAg Esbilac är vetenskapligt noggrant utvecklade för att likna den digivande tikens mjölk så mycket som möjligt. Stödmatning kan komma att behövas exempelvis då hundmamman fått för många hundvalpar, inte är särskilt intresserad av att dia, om en hundvalp inte håller vikten eller om honan inte har tillräcklig mjölkproduktion.

PetAg Esbilac är en veterinär favorit för nyfödda hundvalpar. Mjölkersättningen är berikad med viktiga vitaminer & mineraler för hund & föräldralösa hundvalpar. Dessutom är innehållet vetenskapligt framställt så att den både i sitt innehåll av energi (kalorier) och sammansättning av aminosyror, mineraler och vitaminer liknar den digivande hundens mjölk så mycket som möjligt.

Modersmjölksersättningen finns i pulverform vars formula lätt och enkelt blandas ut med vatten samt som färdigblandad mjölk i burk. Både mjölkpulvret Puppy Milk Replacer och färdigblandade vätskeformen Liquid Puppy Milk Replacer passar bra för små nyfödda hundvalpar som behöver mjölkersättning eller stödmatas. Med PetAg Esbilac modersmjölkersättning får hundvalparna den bästa möjligheten att växa och utvecklas normalt.

Royal Canin Babydog Milk kommer med nappflaska i förpackningen. Komplett mjölkersättning för hundvalpar från födsel till avvänjning (0 till 2 månader) och för en stabil och harmonisk tillväxt så är mjölken så lik en tikhunds modersmjölk som möjligt, med högt energi- och proteininnehåll.

Mjölkersättning är oumbärlig när kullen är stor, när hundmamman inte producerar tillräckligt med mjölk eller om hundvalpen har skiljts från tiken. Ersättningsmjölk med mjölkproteiner av hög kvalitet, frukto-oligosackarider och låg laktoshalt underlättar avvänjningen och är lätt att tillreda då mjölkpulvret är snabblösligt. Stödjer vitala funktioner som säkras genom en särskilt kombination av näringsämnen med bland annat taurin, essentiella fettsyror (EPA som finns naturligt i tikhundens mjölk och DHA) och vitaminer.

Olemme valinneet markkinoiden parhaimmat maitokorvikkeet pennuille, jotka on kehitetty pennun eri elämänvaiheisiin. Tässä on erityisesti mukautettu maidonkorvike, joka antaa pennuille oikeat olosuhteet voidakseen kasvaa ja kehittyä normaalisti. Maidonkorvike on välttämätöntä, kun pentue on suuri, kun koiraäiti ei tuota tarpeeksi maitoa tai jos pentu on erotettu nartusta. Suosittelemme korvaavaa maitoa korkealaatuisilla maitoproteiineilla, frukto-oligosakkarideilla ja matalalla laktoosipitoisuudella, mikä helpottaa vieroitusta ja on helppo valmistaa, koska maitojauhe liukenee nopeasti. Tämä tukee elintärkeitä toimintoja, jotka varmistetaan erityisellä ravinteiden yhdistelmällä, joka sisältää tauriinia, välttämättömiä rasvahappoja (EPA: ta löytyy luonnollisesti nartun koiran maidosta ja DHA: sta) ja vitamiineja.

Näyta 3 Tuotetta per 1 sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu