Koiranruoka

Hund - Hundfoder och hundmat online -Här finns torrfoder, färskfoder och veterinärfoder till hundar online. Stort utbud av torrfoder och brett sortiment av våtmat med kvalitet till bra pris för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Meiltä löydät laajan valikoiman kuivaruokaa, tuoretta ruokaa ja erikoisruokaa koirille ja koiranpennuille. 

Stockholms största butik online

Vi har valt ut bra hundfoder till låga priser, vad vi anser är marknadens bästa fodermärken, med hundfoder utvecklat för olika livsstadier, aktivitetsnivåer och hundraser. Här finns blöt hundmat, fryst färskfoder, BARF för hunden och hundvalpen, torrfoderkulor och mjölkersättning samt veterinärfoder och dietfoder. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundfoder är inte alltid lätt, för foderrådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Torrfoder, våtfoder, färskfoder eller BARF till hunden? Alla hundar har helt olika behov, smak och därför är det inte alltid lätt att hitta just rätt sorts hundmat till sin älskade hund. Väljer du ett bra köttbaserat hundfoder så får du en lägre dagskostnad. Att utfodra en mellanstor hund på ca 20 kg med Iams kostar under 150 kr per månad (4,79 kr per dag)! Ett drygt foder ger även mindre avföringsmängd. En frisk hund som tillgodogör sig maten behöver inte bajsa mer än 1-2 gånger per dag.

Hos oss finner du foder som är anpassade för hundens och hundvalpens alla stadier i livet, olika livsstilar, varierande ämnesomsättning och hälsorelaterade tillstånd. Till den dräktiga tiken och hennes hundvalpar har vi både torrmat och burkfoder som ger optimal näring för tillväxten under dräktighet, diande och hundvalpens första veckor. För dig som behöver stödmata hundvalparna finns mjölkersättning från PetAg Esbilac och Royal Canin.

En kastrerad eller steriliserad hund har lättare för att gå upp i vikt och få urinvägsproblem. Vi har flera olika foder och matalternativ för den kastrerade eller steriliserade hunden för att förebygga övervikt och uppbyggnaden av urinkristaller och urinstenar från till exempel Hill’s Science Plan. Lågaktiva hundar och hundar med låg ämnesomsättning har också lätt för att bli överviktiga. Självklart har vi lightfoder från bland annat Brit Care och Four Friends för hunden som redan väger för mycket och behöver gå ner i vikt.

Hundar som är medelålders eller äldre behöver speciellt seniorfoder från exempelvis Applaws eller Eukanuba för att bibehålla sin vitalitet, hjärnfunktion, smidighet, åldras utan att förlora livsviktig fett- och muskelmassa samt för att inte lägga på sig onödig extravikt på grund av låg aktivitetsnivå.

Vi har också foder som förebygger, stödjer, främjar och motverkar olika hälsoproblem som hunden kan ha. Rätt foder från till exempel Purina Pro Plan eller Precept Plus hjälper problemmagar med lös avföring och diarré, gör torr och livlös päls frisk och vacker samt minskar uppkomsten av plack och tandsten.

En kräsen hund vill ha ett smakrikt foder som både luktar och smakar gott. Vi har torrfoderkulor och konservfoder i sås eller gelé med olika tuggmotstånd, konsistenser och proteinkällor för att den kräsna hunden ska hitta det delikatessfoder som den tycker allra bäst om. Kanske från Naturediet eller Brit Boutiques Gourmandes.

Om du söker ett spannmålsfritt hundfoder så erbjuder vi bland annat Orijen som flera år i rad vunnit pris för bästa foder i världen. Är ursprungslandet en viktig komponent när du söker hundmat så har vi svensktillverkade torrfoder och burkmat i tetraförpackning från Bozita och Bozita Robur. Flesta av våra foder har ett högt proteininnehåll, exempelvis Acana, Ziwipeak och Brit Carnilove, men även prisvärda märken som Brit Premium. BARF för hundar köper du från Mush och färskfoder från Vom og Hundemat. Vi erbjuder även Emmzo både som färskfruset helfoder och BARF/kompletteringsfoder.

Förutom allt det ovanstående så har vi även veterinärfoder i sortimentet, som används på veterinärs inrådan mot bland annat urinsten, njursvikt, diabetes, diarré och kraftig övervikt. Rådfråga alltid din veterinär innan utfodring av speciell veterinärmat från Eukanuba Veterinary Diets, Hill’s Prescription Diet, Purina Veterinary Diets och Royal Canin Veterinary Diet.

Olemme valinneet hyvää koiranruokaa edulliseen hintaan markkinoiden parhaista ruokamerkeistä. Valikoimamme on kehitetty koiran eri elämänvaiheille, aktiivisuustasoille ja roduille. Täältä löydät märkää koiranruokaa, BARF koiralle ja pennulle, kuivaruokapallot ja maidonkorvikkeet sekä eläinruoat ja dieettiruoat. Kaikilla koirilla on täysin erilaiset tarpeet, ja siksi ei ole aina helppoa löytää juuri oikeanlaista koiranruokaa rakkaalle koiralleen. Meiltä löydät ruokaa, joka on sovitettu koiran ja pennun kaikkiin elämänvaiheisiin, erilaisiin elämäntapoihin, vaihtelevaan aineenvaihduntaan ja terveyteen liittyviin olosuhteisiin.

Näyta 603 Tuotetta per 19 sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu