Koiran koulutus ja koiraurheilu

Hundträningstillbehör och hjälpmedel med hög kvalitet för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Meiltä löydät koiran koulutustarvikkeet ja laadukkaat apuvälineet koirille ja koiranpennuille 

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa träningshjälpmedel utvecklade för olika träningsbehov och användningsområden. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundtillbehör är inte alltid lätt, för foderrådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Att träna eller spåra med hunden är ofta hundägares största nöje och i vissa fall en fasa. Vi har ett brett sortiment av träningshjälpmedel, problemlösare, samt tillbehören du behöver för såväl spårarbeten, agility träning, bruks och lydnadsträning, positiva belöningshjälpmedel, klövjeväskor för friluftsliv, cykeltillbehör för hund eller hundflytvästar för hundens båtresor och dragselar samt tolklinor för skidåkning med hund, eller till hundförare som arbetar professionellt med hund.

En god bok kan ge många idéer och hjälpa oss att bättre förstå våra husdjur. Träningsböcker för hundägare om hundträningspedagogik som passar både hundinstruktörer och hemmatränare, koppelträning, faktaböcker om hundens skötsel och kroppspråk, hunduppfödning, vardagslydnad samt råutfodring. Med en skylt på dörren eller bilen kan du ge andra viktig information om din hund. Varna för lösa eller vaktande hundar med eller utan passande hundrasklistermärken, alternativt sätt upp en dekal på dörren till räddningstjänsten som berättar att det finns djur i hemmet som också vill räddas vid olycka.

Agility är mycket populärt både bland hundar, hundförare och som innebär fart, fläkt, samarbete och en stor portion glädje. Agilityträningen ger hunden bra kondition, styrka, uthållighet och smidighet. Slalompinnar, hopphinder, hoppringar och tunnlar. Även bollkastare för flyball. Vi har visselpipor i olika prisklasser att använda till inkallningen. Vi rekommenderar varmt att man inversterar i en klicker och en bra bok om klickerträning, eftersom det är ett mycket effektivt sätt att lära hunden både lydnad och roliga tricks. När du tränar med hunden är det bra att ha belöningen nära tillhands i en godisficka du fäster i bältet medan du tränar, eftersom det är viktigt att belöna hunden vid rätt ögonblick.

Om din hund drar i kopplet finns olika selar och nosgrimmor för att träna hunden att gå fint. Skotträdda hundar kan hjälpas med exempelvis adaptil DAP. Om hunden tuggar på otillåtna ställen, eller inte kan låta bli att slicka på bandaget, så prova att spraya bitterspray på det som hunden ska låta bli. Billiga antiskällhalsband för hundar, exklusiva spray, vibrations hundhalsband, dressyrhalsband, sprayhalsband eller vibrationshalsband med fjärrkontroll. Här har vi också samlat rengöringsprodukter som används för att korrigera och motverka oönskade beteenden som revirmarkering och kissfläckar.

Spårträna och låt hunden använda nosen! Här finns tillbehör för spårarbeten så som spårlinor, spårselar, apporter i metall, plast, trä samt frysta klövar och blod i flaska. Dragselar, tolklina och joggingutrustning med hög kvalitet för matte, husse, hundar och hundvalpar. Ge hunden en klövjeväska så får den en uppgift att stolt utföra under er promenad. Vandringsryggsäckar för hund passar oavsett om hunden ska bära en tennisboll eller sin packning på fjällvandringen. Även om nästan alla hundar kan simma så är det alltid bäst att ha en flytväst på hunden när man är i båten och på sjön. Skulle hunden ramla överbord så flyter den även om den slagit sig, och med handtaget på ryggen kan du hjälpa hunden upp ur vattnet. Dessutom hjälper flytvästen till att hålla hunden varm i vattnet.

Munkorgar kan vara bra att använda på hundar som har nära till att ta till bett på grund av exempelvis stress, orolighet eller aggressivitet. Perfekt säkerhetsutrustning för veterinärbesöket, kloklippningen eller bussresan. Trängda och stressiga miljöer kan vara så pass obehagligt att till och med hunden som normalt aldrig bits kan få för sig att nafsa.

Cykla gärna med hunden men tänk på säkerheten, välj vad som passar din cykel och er cykeltur. Använder du en cykelkorg eller cykelväska är det viktigt att hunden inte kan ta sig ur när ni cyklar i trafiken, välj då med fördel en stängningsbar hundväska.

Olemme valinneet markkinoiden parhaimmat koulutustarvikkeet, jotka on kehitetty koiran erilaisiin koulutustarpeisiin.

Koiran kouluttaminen tai jäljestys on usein koiranomistajien suurin ilo ja joissakin tapauksissa kauhu. Meillä on laaja valikoima koulutuksen apuvälineitä, ongelmanratkaisijoita ja tarvikkeita sekä jäljestykseen, ketteryysharjoitteluun että käyttäytymis- ja tottelevaisuusharjoitteluun. Ne teistä, jotka ovat erityisen aktiivisia, löydätte kantolaukkuja ulkoiluun, polkupyörätarvikkeita koirille, koiran pelastusliivejä koiran veneretkille ja vetovaljaita hiihtoon koiran kanssa.

 

Oven tai auton kyltissä voit antaa muita tärkeitä tietoja koirastasi. Varoita irtokoirista tai vahtivista koirista sopivilla koirarotutarroilla tai ilman, tai aseta oveen pelastuspalvelutarra, joka kertoo, että kodissa on eläimiä, jotka halutaan myös pelastaa onnettomuuden sattuessa.

Näyta 242 Tuotetta per 8 sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu