Kaulapannat, hihnat ja valjaat

Hund - Halsband, koppel och selar för hundar online. Allt du behöver för en bekväm och säker promenad eller träning med hunden. Vi har hundhalsband, hundkoppel och hundselar för alla hundar.

Meiltä löydät laajan valikoiman koiran kaulapantoja, talutushihnoja ja valjaita mukavaan ja turvalliseen kävelyyn tai harjoitteluun kaiken kokoisille koirille.

Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundtillbehör är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Öppningsbara halsband med olika sorters spännen, breda eller smala. Söta valphalsband, vackra strasshalsband och tuffa nithalsband. Halvstryp är halsband för hundar som uppskattas av många hundägare eftersom de är lätta att sätta på och ta av hunden. Halvstrypshalsband träs enkelt och snabbt över hundens huvud. Helstrypshalsband som är lätta att sätta på och ta av hunden, för lydnadsträning och IPO. Hundhalsband av helstrypsmodell är ett halsband som helt kan dras åt runt hundens hals. När du väljer en stryplänk till din hund bör du vet hur du ska hantera det, annars finns risk för skador på din hund. Dressyrlänkarna kan även användas som säkerhetslänk vid sele så att din hund inte kommer lös.

Hos oss i butiken kan du gravera fina hundbrickor direkt i butiken på 5 minuter. Graverade id-brickor till hund kan även beställas. Om hunden kommit på vift är det bra om den är ID-märkt med en graverad namnbricka, ID-tub eller en rostfri ID-bricka med gravyr så upphittaren snabbt kan nå hundens ägare. Reflekterande produkter, säkerthetshalsband och synlighet med hög kvalitet. När det är mörkt ute är det viktigt att se till att hunden syns och vi rekommenderar att man kombinerar reflex med lampa.

Hundkoppel som håller en hög kvalitet. Läderkoppel blir finare och mer följsamma ju mer du använder det, kan hålla ett helt hundliv och åldras med värdighet tillsammans med hunden. Nylonkoppel är lätta att rengöra, slitstarka och tåliga. Till hunden som är osäker på koppel kan tygkoppel vara ett bra alternativ tack vare sin lätta vikt. När man ska ställa ut hunden är det bra att ha ett koppel som du och hunden trivs med och har tränat med. Ett vanligt retrieverkoppel går oftast bra, men snyggast blir det med ett "riktigt" utställningskoppel som är smalare. Rullkoppel för hundar och katter i flera olika utformningar och med många olika längder och maxvikter. Flexibla koppel erbjuder hunden maximal rörlighet samtidigt som du bibehåller kontrollen på din hund. Universella användbara koppel som är bekväma att handha. Flexikopplet erbjuder hunden maximal frihet i koppel, kontroll, säkerhet och bekväm hantering. Retreiverkoppel - halsband och koppel i ett. Hundkopplet kan snabbt tas på och av vilket är perfekt för hundar som sällan behöver bära halsband eller kopplas. Spårlina är ett bra hjälpmedel vid träning och för att träna kontrollerad socialisering med andra hundar. Hunden får vara fri men under kontroll. Antiglidkoppel gör att man får ett bra grepp om kopplet. Koppel finns med gbghake eller pistolhake

Vi har bekväma och prisvärda hundselar för alla möjliga behov. Här finns selar som passar alla hundar. Med dragsele kan du som hundförare kan gå eller springa obehindrat med hunden och om ni motionerar tillsammans så är det både roligt och mer effektivt med mindre risk för skador att låta hunden dra med en dragsele. Hos vissa hundar kan det ta tid att lära sig gå i kopplet så som hundägaren vill. Få trevligare hundpromenader med en antidragsele. En antidragsele, halti, nosgrimma eller VGWbälte/wgv-sele kan minska stressen hos vissa hundar då mindre dragande lugnar ner promenaderna betydligt. Gustaf & Evita välsittande Y-selar som passar lite mindre hundar, har en bra passform, svensktillverkade, vadderade och mjuka hundselar som passar bra för hundar med känslig hud och päls. Hurtta vadderade hundselar lämpar sig för aktivt uteliv och alla hundar. Jokke Quality Since 1922 Fido skön mockasele för små hundar. Julius K9 IDC Power Harness hundselar till hund är ergonomiska och sköna hundselar med handtag på ryggen. Julius K-9 Powerharness reflexlogga, utbytbara och reflekterande kardborremärken som passar till din K9 Power Harness och gör din K9-sele charmigare och mer personlig.

Reflekterande produkter, säkerthetslampor och synlighet med hög kvalitet för hundar och hundvalpar. När det är mörkt ute är det viktigt att se till att hunden syns och vi rekommenderar att man kombinerar reflex med lampa. En reflex syns väldigt bra om man lyser på den, men inte alls när det är helt mörkt. Tvärtom syns en hundlykta utmärkt i mörkret, men inte särskilt bra i strålkastarljuset. Se till att hunden syns ordentligt i mörkret även där det inte finns lampor som reflekterar.

Zoo.fi tarjoaa laajan valikoiman kaulapantoja, talutushihnoja ja valjaita kaiken kokoisille ja ikäisille koirille. Kaulapantojen kategoriasta löydät avattavat kaulapannat, joissa on erityyppiset soljet, sekä puoli- että täyskiristävät kaulapannat, turvarenkaat, kauniit tekojalokivikaulapannat ja upeat niittikaulapannat. Kaulapantoihin tarjoamme myös kaiverrettavia tunnistelaattoja.

 

Tarjoamme myös korkealaatuisia koiran talutushihnoja. Löydä esim. klassinen nahkainen talutushihna, helposti puhdistettava ja kestävä nailonhihna, kangashihna, noutajan hihna, kelahihna, flexi-talutushihna tai miksi ei jälkiliina, jos haluat päästää koiran vapaaksi mutta pitää sen silti hallinnassa.

Meillä on mukavat ja edulliset koiran valjaat kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin ja kaikille koirille. Vetovaljailla voit koiran ohjaajana kävellä tai juosta esteettömästi koiran kanssa, ja jos harrastatte yhdessä, vetovaljailla se on hauskaa ja tehokkaampaa sekä pienempi riski antaa koiran vetää.

Älä unohda pysyä turvassa talven pimeydessä! Meillä on laaja valikoima heijastavia tuotteita, turvavalot ja korkealaatuinen näkyvyys koirille ja koiranpennuille. Kun ulkona on pimeää, on tärkeää varmistaa, että koira on näkyvissä, ja suosittelemme, että yhdistät heijastimen lamppuun.

Näyta 299 Tuotetta per 10 sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu