Turkinhoito

Behöver katten trimmas? Vi har allt du behöver för kattens pälsvård och klor.

Meillä Zoo.fi:stä löydät kaiken mitä tarvitset kissanturkin hoitoon.

Oavsett om du ska ställa ut en champion katt på en kattutställning och behöver utställningspreparering inför en kattutställning med bra schampo, balsamsprayer, fönar, exklusiva Mason Pearson borstar och mirakelkammar eller "bara" borsta bort fällpäls på huskatten med en enkel karda. För en fällande tovig katt finns det mycket bra hjälp förutom självklart rätt mat, vård, miljö och tillskott har Zoo.se fantastiska tovutrednings verktyg, rätt schampo för fällande katter, och mycket effektiva pälsfällnings verktyg så minskar håravfallet på katten med upp till 90 %, Furminator originalet som är ett av världens bästa pälsverktyg passar både långhåriga och korta pälsar på katter dock inte utställningskatter inför kattutställningar och katter utan underull, Furminator rekommenderas av Zoo.se personal, kattexperter och veterinärer, så katterna slipper få i sig dessa mängder av fällpäls i magen och kattens husse och matte slipper dammsuga hemmet. 

Från Espree kommer ett tjugotal olika kattschampo och kattbalsam med aloe vera, det finns en sort för varje behov så som kattungeschampo, mot klåda och för en blänkande vit, eller blank svart, päls. 

Vår mest populära sort är all-around Rainforest som luktar väldigt gott.

Plum Perfect är återfuktande och ger ett välvårdat resultat.

K9 Competition är mycket populärt bland utställare, med speciella sorter för såväl mjuk som sträv päls.

PROB passar till alla, men är extra bra vid hudproblem. På sommaren är det speciellt bra att använda PROB-oljan eftersom den håller småkryp på avstånd. 

FURminator-schampot har fantastisk funktion vid fällning och ger en blank och fin päls. Använder man deras schampo och balsam så får man en omedelbar fällning av löst sittande päls, cirka 1/3 av fällningen direkt i duschen. Nästa dag rasar nästa 1/3 av, och inom 7-14 dagar är fällningen avslutad. 

Kardorna från FURminator, FooLee och Vivog hjälper till att ta bort all dålig päls, de passar alla katter med underull. De är superbra även till hundar, smådjur och hästar. 

Det är viktigt att du torkar katten ordentligt när den är nybadad. Vi har fantastiskt bra fönar som underlättar torkningen. 

Vi har klippmaskiner och saxar för alla behov - från detaljtrim till om du ska klippa hela katten. Oster A5 är trimmaskinernas Rolls Royce då den är tålig och stark, och rekommenderas av veterinärer.

Personalens favorit är Andis AGC2 då den är stark men tyst och ger fantastiska resultat och är jämförbar med en Audi RS6. 

Från Moser kommer trotjänarna som är jämförbara med en Volvo. 

Till alla tre märken kan du använda samma sorts skär (tasskär undantaget). Tänk på att de håller längre med en kylande rengöringsspray. 

Vi har även detaljtrimmaskiner från Laube och Wahl. Vi har de exklusiva kammarna från Spratts och Greyhound med den speciella legeringen som tar bort smuts och fett, och även kallas mirakelkammen. 

Från Vivog och Karlie har vi prisvärda kammar, borstar och kardor.

Vill du ha riktigt bra exklusiva produkter rekommenderar vi Les Pooch och FURminator slicker brush som är våra favoriter för tovutredning.

Borstarnas Rolls Royce är Mason Pearson med äkta borst, som vårdar pälsen för varje borsttag och som är en storfavorit bland filmstjärnor och kändisar då den även är otroligt bra till mattes hår. 

Vi har trimbord och galgar från Jopa och Petcare, samt gummimattor att lägga ovanpå köksbordet som ett alternativ.

Håll klorna i trim med rätt tillbehör. Välj mellan olika sorters klosax, klotång och klofil. Storfavoriter är Millers klotång och Dogmans klosax som är liten men stark.

Har katten hudproblem eller känslig hud så rekommenderar vi Silversalvan och PROBs sortiment. 

För rätt textur, återfuktning och finish på pälsen har vi olika stylingprodukter från bl.a. Biogroom och Espree.

Karvaa irrottavalle, takkuiselle kissalle on olemassa erittäin hyvä apu, ja Zoo.fi:ssä on upeita takkuja selvittäviä työkaluja, oikea shampoo kissojen karvan irtoamiseen ja erittäin tehokkaita karvojen irrotustyökaluja, jotta voit vähentää kissan karvanlähtöä jopa 90 %!

Löydät myös turkkityökaluja sekä pitkäkarvaisille että lyhyille turkeille, tuotteita, kuten kissan shampoo ja hoitoaine, kammat ja harjat, trimmerit ja öljyt jne.

Näyta 242 Tuotetta per 8 sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu