Ruoka-aktivointi

Foderaktivering, aktiverande foderskålar och leksaker för innekatter. Här finns aktivering för innekatter i form av av foder och aktiveringsleksaker. Innekatten kan enkelt stimuleras med rätt skålar och foderutrustning, på så sätt blir ätandet både behändigt och naturligt aktiverande för inomhuskatten.

Ruoka-aktivointi, aktivoivat ruokakulhot ja sisäkissojen lelut. Tässä on sisäkissojen aktivointi ruoan ja aktivointilelujen muodossa. Sisäkissaa voidaan helposti stimuloida oikeilla kulhoilla ja ruokintalaitteilla, ja näin syöminen tulee sekä mukavaksi että luonnollisesti aktivoivaksi sisäkissalle.

Vi har alla sorters tillbehör du kan behöva för kattens mat och vatten. För en katt som äter sitt foder väldigt snabbt och stressigt, har problem med matsmältningen eller tycker att det är tråkigt att äta så kan det vara en bra idé att prova utfodra på annorlunda vis med aktiverande matskålar. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar kattillbehör direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

En katt som slukar sin mat kan få problem med matsmältningen, kräkas och riskera övervikt eftersom att katter som äter för snabbt lätt äter för mycket. Har du problem med att din katt är alltför snabb med att slänga i sig sin mat eller sitt vatten så erbjuder vi olika antigulp-alternativ. Det innebär att skålen är utformad med hinder i botten för att skapa en svårighet för katten att slänga i sig maten eller vattnet vilket drar ut på tiden det tar för katten att få i sig sin föda eller vätska.

Foderlabyrinter från Trixie och Northmate är plastskålar med labyrintmönster för alla typer av kattmat eftersom skålarna är lätta att rengöra. Anti-hetsätningsskålar gör att katten äter långsammare samtidigt som matstunden blir en rolig lekstund som aktiverar din katt mentalt. När din fyrbente vän vill åt sin mat behöver den använda nos, tunga och tassar för att leda sitt foder genom virrvarret av slingergångar.

Gör matstunden till en rolig, utmanande och hälsosam lekstund med aktiveringsspel från Petsafe, Kong, Nina Ottosson och Nobby. Perfekt för överviktiga katter eftersom den utdragna utfodringstiden ger en längre mättnadskänsla, eller för katter som hetsäter då det tar betydligt längre tid att äta. Katten stimuleras med nosen, tungan och tassarna för att få fram maten. Vi erbjuder aktiveringsleksaker med olika nivåer av svårighet för att passa alla katter.

Foderaktivering passar också bra till katter som är dåliga på att äta eller som lätt tröttnar på sin mat. Det naturliga jaktbeteendet för att fånga sin mat väcks och katten får ofta bättre aptit av att jobba för sitt foder.

Meillä on kaikenlaisia tarvikkeita, joita voit tarvita kissasi ruoalle ja vedelle. Kissalle, joka syö ruokansa hyvin nopeasti ja stressaantuneesti, jolla on ongelmia ruoansulatuksessa tai jolle syöminen on vaikeaa, voi olla hyvä kokeilla ruokintaa eri tavoin aktivoivilla ruokakupeilla. Jos sinulla on ongelmia kissasi liian nopeasta ruoan tai veden nauttimisesta, tarjoamme erilaisia syömisenestovaihtoehtoja. Tämä tarkoittaa, että kulho on suunniteltu siten, että sen alaosassa on esteitä, jotka aiheuttavat kissalle vaikeuksia syödä ruokaa tai vettä liian nopeasti, mikä lyhentää aikaa, jonka kissalla kuluu ruoan tai nesteen nauttimiseen. Tarjoamme aktivointileluja, joiden vaikeustaso on sopiva kaikille kissoille.

Näyta 56 Tuotetta per 2 sivu
Sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
Sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu