Ruokailupaikat ja juoma-automaatit

Katt - Kattskålar, fontäner och vattenautomater för katt online. Här finns matskålar, vattenskålar, matbarer, ställningar, foderaktiverande matplatser, fodertunnor, foderautomater och vattenfontäner för katter. 

Meillä on kissoille ruoka- ja vesikulhoja, ruokabaareja ja telineitä. Meiltä löydät myös ruokatynnyreitä, annostelulaitteita ja suihkulähteitä.

För katten är matplatsen ofta helig mark och med rätt matskålar, vattenautomater och foderutrustning blir ätandet och drickande både behändigt och bekvämt för katten. Vi har alla sorters tillbehör du kan behöva för kattens mat och vatten. Allt ifrån exklusiva och lyxiga till slagtåliga och praktiska matskålar. Höj- och sänkbara matbarer, antigulpskålar, plast, keramik, rostfria, extra tunga, halkfria och automatiska för att passa just din katt. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar kattillbehör direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Keramikskålar är ofta tyngre med bredare botten och lägre kanter vilket passar katter som är duktiga på att välta sin mat- eller vattenskål. Rostfria kattskålar har ofta antihalkbotten, är prisvärda och lätta att hålla rena. Ett trevligt inslag till inredningen är färgglada kombinationsskålar med ett skal i melaminplast och urtagbar matskål i rostfritt stål.

Till den glupska katten har vi flera olika antigulpskålar. Foderlabyrinter och antihetsätningsskålar är utformade med hinder i botten för att skapa en svårighet för katten att slänga i sig maten eller vattnet. Aktiveringsleksaker som kräver att aktivt använda nos, tunga och tassar stimulerar katten mentalt. Dessa lösningar förlänger måltiden och gör matstunden till en rolig, utmanande och hälsosam lekstund.

Foderautomater passar hushåll med katt som har fri tillgång till sitt torrfoder. Den skyddande behållaren är utformad för att hålla fodret färskt längre och allt eftersom matskålen blir tom kommer automaten fylla på med nytt foder.

För djurägare med flera husdjur eller där det är viktigt att ge maten vid specifika tidpunkter kan det vara svårt att kontrollera djurens födointag. Chipstyrda kattmatskålar ser till att bara den rätta individen äter från den specifika skålen medan tidsinställda automatiska kattfoderautomater ser till att din katt serveras sin mat i rätt tid.

Vi erbjuder ett antal olika foderbehållare som skyddar kattens mat i ett mer praktiskt format. Foderbehållare och fodertunnor i olika färg, form och storlek för att passa just din katt och ditt hem. Förvara din bästa väns godis i en snygg godisburk med mönstrad eller stilren design.

Då katter inte gärna vill ha sin mat och sitt vatten stående tillsammans så rekommenderar vi att använda matbaren till kattfoder, exempelvis kan ena skålen användas till torrfoder och den andra till våtfoder. Vattenskålen eller vattenfontänen bör stå minst två meter från maten för att undvika att foderrester hamnar i vattnet. Det är naturligt för katten att äta och dricka vid olika tillfällen.

Har du en katt som är duktig på att spilla mat och vatten utanför skålarna eller som har lätt för att skjuta runt skålen medan den äter eller dricker så kan ett matplatsunderlägg göra susen. Lätt att torka av, hindrar matskålen och vattenskålen från att glida runt och håller golvet fritt från fläckar.

Att dricka tillräckligt med vatten förebygger urinvägsproblem och rekommenderas av veterinärer. En vattenfontän håller vattnet fräscht och i konstant rörelse vilket lockar katten att dricka mer. Kolfilter syresätter vattnet, förhindrar bakterietillväxt och tar bort eventuell dålig smak. Glöm inte att byta ut kolfiltret med jämna mellanrum. Tänk på att även pumpen behöver rengöras regelbundet speciellt om du inte byter filtret ofta.

Kissalle ruokailutila on usein pyhä maa ja oikeilla ruokakulhoilla, vesiannostelijoilla ja ruokintalaitteilla syöminen ja juominen on kissalle sekä kätevää että mukavaa. Meillä on kaikenlaisia tarvikkeita, joita voit tarvita kissasi ruoalle ja vedelle. Kaikki ylellisistä ja upeista iskunkestäviin ja käytännöllisiin ruokakulhoihin. Meiltä löydät kulhot keraamikasta ja ruostumattomasta teräksestä liukumattomalla pohjalla, värikkäät yhdistelmäkulhot, kulumista estävät kulhot ja kuumuuden estävät kulhot. Löydät myös siruohjattuja kissanruokakulhoja, jotka varmistavat, että vain oikea kissa syö tietystä kulhosta, kun taas ajastetut automaattiset kissanruokien annostelijat varmistavat, että kissallesi tarjoillaan ruokaa oikeaan aikaan. Kulhojen lisäksi meillä on myös erikokoisia ja -muotoisia ruokintalaitteita. Tarjoamme myös useita erilaisia ruokasäiliöitä, jotka suojaavat kissanruokaa käytännöllisemmässä muodossa.

Näyta 173 Tuotetta per 6 sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu