Maidonkorvike

Katt - Mjölkersättningar till bra pris för nyfödda kattungar. Ersättningen finns att beställa online på nätet, köpa hos oss idag på veterinärkliniken eller i butiken på Bromma Blocks som har öppet alla dagar på året.

Vastasyntyneille pennuille sopivia maidonkorvikkeita voi tilata meiltä osoitteesta zoo.fi.

Ersättning till kattunge är framställd så att mjölken ska vara så lik kattens egen mjölk som möjligt.

Mjölkersättningar är oumbärlig för kattuppfödare när kullen är stor, när kattmamman inte producerar tillräckligt med mjölk eller om kattungen har skiljts tidigt från kattmamman. 

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa fodermärken med kattfoder utvecklad för olika livsstadier, aktivitetsnivåer och kattraser. Här finns specialanpassad mjölkersättning som ger kattungarna rätt förutsättningar för att kunna växa och utvecklas normalt. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts kattfoder är inte alltid lätt, för foderrådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Modersmjölkersättning från Royal Canin och PetAg KMR är vetenskapligt noggrant utvecklade för att likna den digivande honkattens mjölk så mycket som möjligt. Stödmatning kan komma att behövas exempelvis då kattmamman fått för många kattungar, inte är särskilt intresserad av att dia, om en kattunge inte håller vikten eller om katthonan inte har tillräcklig mjölkproduktion.

PetAg KMR är en veterinär favorit för nyfödda kattungar. Mjölkersättningen är berikad med viktiga vitaminer & mineraler för katt & föräldralösa kattungar. Dessutom är innehållet vetenskapligt framställt så att den både i sitt innehåll av energi (kalorier) och sammansättning av aminosyror, mineraler och vitaminer liknar den digivande kattens mjölk så mycket som möjligt. Aminosyran taurin är tillsatt i mjölken som har stor betydelse för kattens syn och hjärtfunktion.

Modersmjölksersättningen finns i pulverform vars formula lätt och enkelt blandas ut med vatten samt som färdigblandad mjölk i burk. Både mjölkpulvret Kitten Milk Replacer och färdigblandade vätskeformen Liquid Kitten Milk Replacer passar bra för små nyfödda kattungar som behöver mjölkersättning eller stödmatas. Med PetAg KMR modersmjölkersättning får kattungarna den bästa möjligheten att växa och utvecklas normalt.

Royal Canin Babycat Milk kommer med nappflaska i förpackningen. Komplett mjölkersättning för kattungar från födsel till avvänjning (0 till 2 månader) och för en stabil och harmonisk tillväxt så är mjölken så lik en katthonas modersmjölk som möjligt, med högt energi- och proteininnehåll.

Mjölkersättning är oumbärlig när kullen är stor, när kattmamman inte producerar tillräckligt med mjölk eller om kattungen har skiljts från kattmamman. Ersättningsmjölk med mjölkproteiner av hög kvalitet, frukto-oligosackarider och låg laktoshalt underlättar avvänjningen och är lätt att tillreda då mjölkpulvret är snabblösligt. Stödjer vitala funktioner som säkras genom en särskilt kombination av näringsämnen med bland annat taurin, essentiella fettsyror (EPA som finns naturligt i kattmammans mjölk och DHA) och vitaminer.

Kissanpennun korvike valmistetaan niin, että maito on mahdollisimman samanlainen kuin kissan oma maito. Maidonkorvikkeet ovat välttämättömiä kissankasvattajille, kun pentue on suuri, kun kissaemo ei tuota tarpeeksi maitoa tai jos kissanpentu on erotettu emostaan aikaisin. Olemme valinneet markkinoiden parhaimpia kissanruokamerkkejä, jotka on kehitetty eri elämänvaiheille, aktiivisuustasoille ja kissaroduille. Tässä on erityisesti mukautettu maidonkorvike, joka antaa pennuille oikeat olosuhteet voidakseen kasvaa ja kehittyä normaalisti. Maidon korvaaminen korkealaatuisilla maitoproteiineilla, frukto-oligosakkarideilla ja matalalla laktoosipitoisuudella helpottaa vieroitusta ja on helppo valmistaa, koska maitojauhe liukenee nopeasti. Korvike tukee elintoimintoja, jotka varmistetaan erityisellä ravinteiden yhdistelmällä muun muassa tauriinin, välttämättömien rasvahappojen (kissan maidossa ja DHA:ssa luonnollisesti esiintyvän EPA:n) ja vitamiinien kanssa.

Näyta 2 Tuotetta per 1 sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu