Kuivaruoka

Laaja valikoima laadukkaita kuivaruokia hyvään hintaan kissoille ja kissanpennuille. Olemme valinneet markkinoiden parhaimpia kissanruokamerkkejä, jotka on kehitetty eri elämänvaiheille, aktiivisuustasoille ja kissaroduille. Täältä löydät myös viljatonta kissanruokaa sekä erikoisruokaa ja dieettiruokaa kissoille, joilla on erilaisia erityistarpeita.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa fodermärken, med kattfoder utvecklad för olika livsstadier, aktivitetsnivåer och kattraser. Här finns spannmålsfria kattfoder, rasfoder för katten och kattungen samt veterinärfoder och dietfoder för sjuka katter med olika specialbehov. Zoo.se i Bromma Blocks på Ulvsundavägen 191E har öppet alla dagar på året, levererar foder för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts kattfoder är inte alltid lätt, för foderrådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Torrfoder är en typ av torrt kattfoder som innehåller maximalt 14% vatten och består oftast av ingredienser som frystorkats eller torkats. Dagens torrfoderkulor av hög kvalité rekommenderas till de flesta katter och kan även kombineras med våt kattmat. Alla katter har helt olika behov och smak, därför är det inte alltid lätt att hitta just rätt sorts torrfoder till sin älskade kräsna katt.

Väljer du ett bra köttbaserat kattfoder så kan du spara upp till ca 3000 kr per katt och år jämfört med att köpa lågprisfoder eller konserver. 15 kg Iams motsvarar exempelvis 365 st konserver på 400 gram, men räcker i ett helt år för en katt på 3 kg. Det ger en månadsförbrukning på ca 50 kr per katt. Ett drygt foder ger även mindre avföringsmängd vilket kan bidra till att kattsandsförbrukningen halveras.

Hos oss finner du foder som är anpassade för kattens och kattungens alla stadier i livet, olika livsstilar, varierande ämnesomsättning och hälsorelaterade tillstånd. Till den dräktiga katthonan och hennes kattungar har vi torrmat från till exempel Royal Canin som ger optimal näring för tillväxten under dräktighet, diande och kattungens första veckor.

En kastrerad eller steriliserad katt har lättare för att gå upp i vikt och få urinvägsproblem. Vi har flera olika foder och matalternativ för den kastrerade eller steriliserade katten för att förebygga övervikt och uppbyggnaden av urinkristaller och urinstenar från till exempel Hill’s Science Plan. Lågaktiva innekatter och katter med låg ämnesomsättning har också lätt för att bli överviktiga. Självklart har vi lightfoder från bland annat Brit Care och Four Friends för katten som redan väger för mycket och behöver gå ner i vikt.

Katter som är medelålders eller äldre behöver speciellt seniorfoder från exempelvis Applaws eller Eukanuba för att bibehålla sin vitalitet, hjärnfunktion, smidighet, åldras utan att förlora livsviktig fett- och muskelmassa samt för att inte lägga på sig onödig extravikt på grund av låg aktivitetsnivå.

Vi har också foder som förebygger, stödjer, främjar och motverkar olika hälsoproblem som katten kan ha. Rätt foder från till exempel Purina Pro Plan hjälper problemmagar med lös avföring och diarré, gör torr och livlös päls frisk och vacker samt minskar uppkomsten av plack och tandsten.

En kräsen katt vill ha ett smakrikt foder som både luktar och smakar gott. Vi har torrfoderkulor med olika tuggmotstånd, storlekar på foderkulorna och proteinkällor för att din katt ska hitta det delikatessfoder som den tycker allra bäst om.

Om du söker ett spannmålsfritt kattfoder så erbjuder vi bland annat Orijen som flera år i rad vunnit pris för bästa foder i världen. Är ursprungslandet en viktig komponent när du söker kattmat så har vi svensktillverkade torrfoder och våtmat i tetraförpackning från Bozita. Flesta av våra foder har ett högt proteininnehåll, exempelvis Acana, Ziwipeak och Brit Carnilove, men även prisvärda märken som Brit Premium.

Kuivaruoka on kissan kuivaruokaa, joka sisältää enintään 14 % vettä ja koostuu yleensä pakastekuivatuista tai kuivatuista ainesosista. Nykypäivän korkealaatuisia kuivaruokapalloja suositellaan useimmille kissoille, ja ne voidaan myös yhdistää kissan märkäruokaan. Kaikilla kissoilla on täysin erilaiset tarpeet ja maut, joten ei ole aina helppoa löytää juuri oikeanlaista kuivaruokaa rakastetulle nirsolle kissallesi. Jos valitset hyvän lihapohjaisen kissanruoan, voit säästää jopa noin 300 euroa/kissa/vuosi verrattuna edullisten ruokien tai säilykkeiden ostamiseen. 15 kg Iams vastaa esimerkiksi 365 kpl 400 gramman säilyketölkkiä, mutta riittää koko vuodeksi 3 kg:n kissalle. Täyteläinen ruoka tarkoittaa myös pienempää määrää ulosteita, mikä voi puolittaa kissanhiekan kulutuksen.

Näyta 212 Tuotetta per 7 sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu