Kissan hoito ja ravintolisät

Vi har allt för hemapoteket för kattägaren, tillbehören en uppfödare inte vill vara utan och kosttillskott för kattens olika behov.

Meillä on kaikki kissanomistajan kotiapteekkiin ja lisäravinteet kissan erilaisiin tarpeisiin.

Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

I vårt utbud finns kosttillskott för alla behov. Grönläppad mussla för att lindra ledvärk och ge katten tillbaka sin rörelseförmåga. C-vitamin från till exempel nypon ökar effekten av grönläppad mussla och ger ett effektivare upptag av glukosamin vilket ytterligare lindrar onda leder. Även MSM och kondroitin hjälper mot artros. Livräddande näringspasta för återhämtning av utmärglade katter. Järntillskott till exempelvis växande, dräktiga eller digivande djur. Omega-3 och Omega-6 fettsyror ger en vacker och glansig kattpäls. Dietfodertillskott som kan ges till hund och katt i samband med mag-tarmstörningar samt diarré. Smidiga tuber med pasta som innehåller kattmalt vilket främjar katters matsmältning och förhindrar uppbyggnad av hårbollar. Även kosttillskott som förebygger och motverkar bildning av struvitstenar och urinstenar.

I samband med förändringar i kattens miljö riskerar du att skapa onödig stress. Feromonprodukter för katter är speciellt framtagen för att minska stress, oro och oönskade beteenden hos katten. Passar bra i hem där en ensam katt eller kattunge är nyinflyttad, antingen från ett helt annat hem eller familjeflytt. Används på kattens tillbehör och möbler för bättre sömn, rädsla eller åksjuka när katten åker bil, orolighet hos veterinären eller på kattpensionatet samt vid tillfälliga stresstoppar orsakade av exempelvis åska. Bidrar till ett harmoniskt flerkattshem, till exempel när flocken utökas med en ny individ och för att minska stress, oro och oönskade beteenden i en kattflock. Lugnande ämnen som ger djuret en naturlig inre ro. Hjälper till att lugna nerverna hos oroliga eller stressade husdjur. Naturliga kosttillskott som är lugnande och hjälper katten att hantera obekväma situationer.

Bland det viktigaste för kattens hälsa och livslängd är att hålla tänder och tandkött friska. Välj ett bra foder som motverkar tandsten och borsta tänderna dagligen. Vi har även tandskrapor i olika varianter som är mycket prisvärda. Katter kan, precis som människor, lida av tandköttsinflammation och tandlossning. Därför bör du regelbundet sköta din katts tand- och munvård.

När det är dags att göra rent öronen har vi milda och effektiva öronrensprodukter från flera olika märken för att hjälpa dig med rengöringen av din katts öron. När du rensar kattens öron är det en god idé att vara två som hjälps åt, och hålla katten i en handduk. Spruta öronrenset rakt ner i örat, håll för med en bomullspad och massera försiktigt örongången utifrån så vax och smuts löses upp. Torka sen upp så mycket du kan innan du släpper katten, som garanterat kommer vilja skaka ut det sista. Vi har flera olika ögonbad om katten fått smuts i ögonen eller om du har en ljus katt och vill förebygga tårränder under ögonen.

På sommaren är det viktigt att skydda katten från fästingar. Vi har de naturliga alternativen som är skonsamma mot katten, dig själv och miljön. Besök Zoo.se veterinärklinik för recept på passande fästingpreparat till exempel Bravecto till katten eller köp receptfria giftfria dofthalsband i butiken. I vårt utbud har vi ett flertal produkter som hjälper dig att hålla ohyra, som fästingar, borta från katten. På sommaren är det viktigt att skydda katten från fästingar och dess sjukdomar. Hos Zoo.se Veterinärklinik kan du få rådgivning om fästingar, vaccin och recept på olika fästingmedel som passar just din katt. Sommaren är en härlig tid med katt men innebär också en del faror för våra katter. Fästingarna fyller tyvärr inte någon större funktion alls annat än att överföra sjukdomar på djur och människor. Zoo.se har även de naturliga fästing alternativen som är skonsamma mot katten, dig själv och miljön. Oavsett vilket skydd du väljer är det viktigt att ta något som passar din katt och er vardag.

Ha en skyddskrage hemma för att använda när katten inte ska komma åt att slicka på sår, stygn eller skador. Kattkrage i plast, en mjuk uppblåsbar halskrage eller skyddande body efter kattens operation. När olyckan är framme är det bra att ha första hjälpen hemma. Livsviktiga tillbehör till katten att ha hemma eller i bilen vid en akut situation. Tillbehör och hjälpmedel för kattens hygien, välmående och skötsel. Vi har produkterna som hjälper dig i samband med kattuppfödning. När katten ska få ungar är det exempelvis bra att ha modersmjölkersättning och extra energi till honan hemma.

Vi har produkterna som hjälper dig att rengöra och desinficera både din katt och ytor i hemmet som fått exempelvis urinfläckar. Rengöringsmedel för allmän rengöring och borttagning av urinfläckar i kattlådan samt oönskade markeringsfläckar och odörer.

Sivustolla zoo.fi meillä on kaikki, mitä tarvitset vankan pohjan rakentamiseen kotona ja olet siten valmiina onnettomuuden sattuessa. Meillä on ravintolisiä, jotka auttavat kissaasi nivelkivuissa, nivelrikossa, raudan puutteessa, ruoansulatuskanavan häiriöissä, ripulissa, matkapahoinvoinnissa ja monessa muussa. Kun on aika puhdistaa korvat, meillä on mietoja ja tehokkaita korvanpuhdistusaineita useilta eri tuotemerkeiltä, jotka auttavat sinua puhdistamaan kissasi korvat. Yksi tärkeimmistä asioista kissan terveydelle ja pitkäikäisyydelle on pitää hampaat ja ikenet terveinä, ja osoitteesta zoo.fi löydät laajan valikoiman tuotteita, jotka voivat auttaa sinua juuri siinä.

Onnettomuuden sattuessa on hyvä saada ensiapua kotona. Elintärkeät tarvikkeet kissalle kotona tai autossa hätätilanteessa. Lisävarusteet ja aputarpeet kissan hygieniaan, hyvinvointiin ja hoitoon. Meillä on tuotteita, jotka auttavat sinua kissan kasvatuksessa. Kun kissalla on esimerkiksi poikasia, on hyvä saada äidinmaidonkorvikkeet ja ylimääräinen energia nartulle kotona. Meillä on tuotteita, jotka auttavat sinua puhdistamaan ja desinfioimaan sekä kissasi että kodin pinnat, jotka ovat saaneet esimerkiksi virtsatahroja. Pesuaine yleiseen puhdistukseen ja virtsatahrojen poistamiseen kissanhiekkalaatikosta sekä ei-toivottuihin merkintätahroihin ja hajuihin. Pidä kotona suojakaulusta käytettäväksi silloin, kun kissa ei saisi nuolla haavoja, ompeleita tai vammoja.

Näyta 191 Tuotetta per 6 sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu