Modko

Modko

Modkon Modkat on tyylikäs, huomaamaton ja käytännöllinen kissanhiekkalaatikko kaikkiin kotitalouksiin ja kaikille kissoille, niin suurille kuin pienille.
​ Toiminnallisen ja palkitun Modkat Litterbox -kissanhiekkalaatikon sisäänkäynti tapahtuu katolta, jolloin kissanhiekkaa ei pääse laatikon ulkopuolelle, samalla antaen kissalle mahdollisuuden käydä tarpeillaan rauhassa. Katossa/kannessa on pieniä reikiä, mikä tarkoittaa, että tassuihin jäänyt kissanhiekka putoaa takaisin laatikkoon, kun kissa kävelee katolla tarpeillaan käynnin jälkeen. Kannen voi kääntää, mikä helpottaa Modkat Litterbox -kissanhiekkalaatikon tyhjennystä. Modkat-kissanhiekkalaatikon tyylikäs muotoilu tekee siitä ainutlaatuisen, ja sen mukana saat suositun Modkat-kissanhiekkalapion, joka voidaan ripustaa laatikon sivulle. Laatikossa on myös kissanhiekkasäiliö (Modkat Litter Liner), jonka vahvistetut reunat suojaavat kissanhiekkalaatikkoa. Tämä käytännöllinen pussi sopii laatikkoon täydellisesti ja on helposti vaihdettavissa. Fiksu ja hygieeninen ratkaisu sinulle ja kissallesi!
​ Litter Liner -kissanhiekkasäiliö, varakansi/lisäkansi laatikolle sekä Modkat-kissanhiekkalapio ovat myytävänä myös erikseen.

 

Näyta 1 Tuotetta per 1 sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu