Märkäruoka

Hund - Våt hundmat och blötfoder för hundar online. Våtfoder och burkmat används i många fall som ett komplement till torrfodret. Våtmaten fungerar i vissa fall även som komplett foder till hunden.

Meiltä löytyy märkäruokaa ja säilykkeitä joita käytetään monissa tapauksissa kuivan ruoan täydennyksenä. Joissakin tapauksissa märkäruoka toimii myös täysravintona koiralle.

Våtfodret är ofta ett utmärkt sätt att smaksätta maten för kräsna hundar och locka hunden att äta. Zoo.se har ett stort utbud och brett sortiment av burkmat med kvalitet till bra pris för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet eller hos veterinärkliniken. Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa fodermärken, med hundfoder utvecklad för olika livsstadier, aktivitetsnivåer, hundraser och veterinärfoder på burk eller portion för hundar under behandling av veterinär. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans av hundmaten redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundfoder är inte alltid lätt, för foderrådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Hos oss finner du foder som är anpassade för hundens och hundvalpens alla stadier i livet, olika livsstilar, varierande ämnesomsättning och hälsorelaterade tillstånd. Till den dräktiga tiken och hennes hundvalpar har vi burkfoder som ger optimal näring för tillväxten under dräktighet, diande och hundvalpens första veckor.

En kastrerad eller steriliserad hund har lättare för att gå upp i vikt och få urinvägsproblem. Vi har flera olika foder och matalternativ för den kastrerade eller steriliserade hunden för att förebygga övervikt och uppbyggnaden av urinkristaller och urinstenar. Dessutom har vi våtmat för den väldigt kräsna hunden och gamla seniorhundar från bland annat Hill’s Science Plan.

Genom att ge våtfoder till hund ser du till att hunden får i sig ordentligt med vatten vilket är viktigt för att hålla urinvägarna friska. Bra konservmat innehåller rikligt med kött och genom att välja ett premiumfoder av bra kvalité så kan du vara säker på att hunden får i sig kvalitativ näring. Till exempel Applaws, Brit Premium och Four Friends.

Vi erbjuder flera dryga sorter med högt köttinnehåll. Brit Boutiques Gourmandes innehåller hela 97-100% kött som serveras i sin egen köttsaft. Bozita är ett svensktillverkat hundfoder som innehåller kött i många olika goda smaker. God mat som är lämplig till känsliga hundar är ZiwiPeak som både är spannmålsfritt och väldigt drygt. Ett drygt foder ger även mindre avföringsmängd.

Vi har konservfoder i sås eller gelé med olika tuggmotstånd, konsistenser och proteinkällor för att din hund ska hitta det delikatessfoder som den tycker allra bäst om. Hundmaten finns både i enskilda portionsförpackningar och prisvärda storpack från till exempel Royal Canin för att passa hemmet med en hund, hushållet som har flera hundar samt kennel och uppfödare. En kräsen hund vill ha ett smakrikt foder som både luktar och smakar gott, kanske från Carnilove eller Naturediet. Variation är uppskattat och då är portionspåsar jättebra.

Förutom allt det ovanstående så har vi även veterinärfoder i sortimentet, som används på veterinärs inrådan mot bland annat urinsten, njursvikt, diabetes, diarré och kraftig övervikt. Rådfråga alltid din veterinär innan utfodring av speciell veterinärmat från Hill’s Prescription Diet.

Märkäruoka on usein erinomainen tapa maustaa ruokaa vaativille koirille ja houkutella koiraa syömään. Zoo.fi tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita säilykkeitä koirille ja pennuille verkossa edulliseen hintaan. Meiltä löydät ruokaa, joka on sovitettu koiran ja pennun kaikkiin elämänvaiheisiin, erilaisiin elämäntapoihin, vaihtelevaan aineenvaihduntaan ja terveyteen liittyviin olosuhteisiin. Olemme valinneet markkinoiden parhaimpia elintarvikemerkkejä, ja koiranruoka on kehitetty eri elämänvaiheille, aktiivisuustasoille, koiraroduille ja erikoisruoka tölkeissä tai annoksina koirille eläinlääkärin hoidossa.

Näyta 146 Tuotetta per 5 sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu