Märkäruoka

Katt - Våtfoder och våt kattmat för katter och kattungar. Här finns burkmat, blötmat, blötfoder och mjukmat i portionspåsar för katt.

Märkäruokaa kissoille. Meiltä löydät säilykkeitä ja märkäruokaa annospusseissa kissoille.

Stort utbud av blötmat med ett brett sortiment av burkar, påsar med våtmat av hög kvalitet till bra pris för katter och kattungar i butiken, online på nätet eller i veterinärkliniken. Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa blöta eller mjuka fodermärken, med kattfoder utvecklat för olika livsstadier, aktivitetsnivåer och kattraser. Blötmat till katt, kattmatskonserver eller burkmat är ett populärt foder som säljs i smidiga portionsförpackningar både enskilt och i storpack till bra priser hos Zoo.se i Bromma Blocks på Ulvsundavägen 191E, som har öppet alla dagar på året. Vi levererar foder för katt direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts kattfoder är inte alltid lätt, för foderrådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Hos oss finner du foder som är anpassade för kattens och kattungens alla stadier i livet, olika livsstilar, varierande ämnesomsättning och hälsorelaterade tillstånd. Till den dräktiga katthonan och hennes kattungar har vi burkfoder som ger optimal näring för tillväxten under dräktighet, diande och kattungens första veckor.

En kastrerad eller steriliserad katt har lättare för att gå upp i vikt och få urinvägsproblem. Vi har flera olika foder och matalternativ för den kastrerade eller steriliserade katten för att förebygga övervikt och uppbyggnaden av urinkristaller och urinstenar. Dessutom har vi våtmat för den väldigt kräsna katten och gamla seniorkatter. I butiken finns även burkmat för återhämtning efter hårt arbete, svält/matvägran eller nyopererade katter efter operation från bland annat Royal Canin.

Genom att ge våtfoder till katt ser du till att katten får i sig ordentligt med vatten vilket är viktigt för att hålla urinvägarna friska. Bra konservmat innehåller rikligt med kött och genom att välja ett premiumfoder av bra kvalité så kan du vara säker på att katten får i sig kvalitativ näring. Till exempel Applaws, Brit Premium och Four Friends.

Våtfoder är ofta katternas favoritmat, vilket inte är så konstigt när vi erbjuder flera dryga sorter med högt köttinnehåll. Brit Care och Porta21 innehåller hela 95% kött som serveras i sin egen köttsaft. Bozita är ett svensktillverkat kattfoder som innehåller 93% kött i många olika goda smaker och är vår absoluta storsäljare.

God mat som är lämplig till känsliga katter är ZiwiPeak som både är spannmålsfritt och väldigt drygt. Ett drygt foder ger även mindre avföringsmängd vilket kan bidra till att kattsandsförbrukningen halveras.

Vi har konservfoder i sås eller gelé med olika tuggmotstånd, konsistenser och proteinkällor för att din katt ska hitta det delikatessfoder som den tycker allra bäst om. Kattmaten finns både i enskilda portionsförpackningar och prisvärda storpack från till exempel Iams, Hill’s Science Plan och Purina Pro Plan för att passa hemmet med en katt, hushållet som har flera katter samt katteri och uppfödare.

En kräsen katt vill ha ett smakrikt foder som både luktar och smakar gott. Variation är uppskattat och då är portionspåsar jättebra, kanske från Almo Nature, Purina Pussi, Purina Gourmet Gold eller Vitakraft Poésie.

Förutom allt det ovanstående så har vi även veterinärfoder i sortimentet, som används på veterinärs inrådan mot bland annat urinsten, njursvikt, diabetes, diarré och kraftig övervikt. Rådfråga alltid din veterinär innan utfodring av speciell veterinärmat från Hill’s Prescription Diet.

Laaja valikoima märkäruokaa, laaja valikoima purkkeja, kissan märkäruokapussit laadukkaina edulliseen hintaan kissoille ja kissanpennuille verkossa. Olemme valinneet markkinoiden parhaista märän tai pehmeän ruoan tuotemerkeistä kissanruokaa, joka on kehitetty eri elämänvaiheille, aktiivisuustasoille ja kissaroduille.

Meiltä löydät ruokaa, joka on sovitettu kaikkiin kissan ja kissanpennun elämänvaiheisiin, erilaisiin elämäntapoihin, vaihtelevaan aineenvaihduntaan ja terveyteen liittyviin olosuhteisiin. Raskaana olevalle naaraspuoliselle kissalle ja sen kissanpennuille meillä on säilyke, joka tarjoaa optimaalisen ravinnon kasvuun tiineyden, imetyksen ja kissanpennun ensimmäisten viikkojen aikana. Kastroidulla tai sterilisoidulla kissalla on helpompi lihoa ja saada virtsatieongelmia. Meillä on useita erilaisia ruokia ja ruokavaihtoehtoja kastroidulle tai steriloidulle kissalle ylipainon sekä virtsakiteiden ja virtsakivien muodostumisen estämiseksi. Lisäksi meillä on märkäruokaa erittäin nirsolle kissalle ja vanhemmille seniorikissoille. Tarjolla on myös säilykkeitä palauttamiseksi kovan työn, nälkiintymisen/syömästä kieltäytymisen jälkeen tai vasta operoiduille kissoille leikkauksen jälkeen.

Näyta 314 Tuotetta per 10 sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
View as Ruudukko Luettelo
per sivu

Märkäruoka

Blötmat - Blötfoder för katter

Blötfoder för katter är en viktig del i kattens kost. Den våta kattmaten fungerar såväl tillsammans med torrfoder eller utan komplement. Eftersom att katter, i allmänhet, är dåliga på att dricka, får katten i sig för lite vätska genom att enbart äta torrfoder, därför kan blötmat för katt vara en viktig del i kosten och fyller det vätskebehovet som kattens kropp har. Blötmat är ett av de mest artanpassade kattfodret som finns och är mer naturligt som föda för katten tack vare sin höga kötthalt och vattenhalt.